-->

Στη φυλακή ο YouTuber που κακοποιούσε ΑμεΑ στα social media...

 


Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του ο 35χρονος youtuber, ο οποίος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν άτομα με μειωμένη υστέρηση βάζοντάς τα να πρωταγωνιστούν σε βίντεο στο διαδίκτυο με εξευτελιστικό περιεχόμενο, αποκομίζοντας παράλληλα χρήματα από τους συνδρομητές του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή και σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων ατόμων.



Youtuber: Υποστήριξε ότι τους έδινε χρήματα και παράλληλα αποκτούσαν αναγνωρισιμότητα.


Ο κατηγορούμενος κατά την πεντάωρη απολογία του εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις του, επέμεινε όμως ότι είχε τη συναίνεση των ατόμων. Παράλληλα, υποστήριξε πως γνώριζε πως οι πρωταγωνιστές των βίντεο είχαν κάποια αναπηρία, όχι όμως το ακαταλόγιστο. Μάλιστα προέβαλε τον ισχυρισμό ότι θεωρούσε πως τα ωφελούσε καθώς τους έδινε χρήματα και παράλληλα αποκτούσαν αναγνωρισιμότητα. Τέλος, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε στα βίντεο κάποιον ανήλικο.

H Εφαρμογή του Google Play Store που απαντάς σε ερωτήσεις και σε πληρώνει. Την κατεβάζεις από το play store. Είναι απόλυτα ασφαλές, δεν κάνεις κατάθεση και δεν ζητάει χρήματα. Δεν είναι πυραμίδα.

                                Για να την κατεβάσετε απο το Google Play Store πατήστε : Εδώ

Υπέρ του κατέθεσαν δύο μάρτυρες που έχουν λάβει μέρος στα βίντεο, που όμως δεν εμφανίζουν κάποιας μορφής αναπηρία. Όπως υποστήριξαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του 35χρονου στην ανακρίτρια θέλησαν να καταθέσουν και κάποια άτομα με νοητική υστέρηση, όμως δεν δόθηκε άδεια καθώς δεν μπορούν να καταθέσουν χωρίς την παρουσία ψυχολόγου.

Πηγή: iefimerida.gr


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου