-->

Η Μαρία Κορινθίου sexy με καυτά μαύρα εσώρουχα Intimissimi

 


Η Μαρία Κορινθίου, γνωστή για το υπέροχο στυλ και την αισθησιακή της παρουσία,  εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο εσώρουχο από την Intimissimi.

Η Intimissimi, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας εσώρουχά της, είναι μια από τις πρώτες επιλογές για γυναίκες που αναζητούν στυλ και άνεση. Η Μαρία Κορινθίου, συνδυάζοντας την κομψότητα με την αισθησιακότητα, επέλεξε να φωτογραφηθεί φορώντας ένα από τα δημοφιλή σετ εσωρούχων της εταιρείας.

H Εφαρμογή του Google Play Store που απαντάς σε ερωτήσεις και σε πληρώνει. Την κατεβάζεις από το play store. Είναι απόλυτα ασφαλές, δεν κάνεις κατάθεση και δεν ζητάει χρήματα. Δεν είναι πυραμίδα.

                                Για να την κατεβάσετε απο το Google Play Store πατήστε : Εδώ

Η εμφάνισή της δείχνει την Μαρία σε μια νέα, πιο διαφορετική πλευρά, αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και γοητεία. Το μαύρο χρώμα του εσώρουχου αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ οι λεπτομέρειες δαντέλας προσθέτουν μια δόση θηλυκότητας και μυστηρίου.

Με αυτή τη φωτογράφηση, η Μαρία Κορινθίου δείχνει ότι μπορεί να αναδείξει την εκάστοτε εμφάνισή της με στυλ και κομψότητα, ανεξαρτήτως του πεδίου στο οποίο δραστηριοποιείται.



Με την εμφάνισή της στο μαύρο εσώρουχο της Intimissimi, η Μαρία Κορινθίου αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι είναι μια γυναίκα που ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις με το στυλ και την αυτοπεποίθησή της.


Δείτε τις......





                  

                                      Για εγγραφή με BONUS πατήστε στην εικόνα απο πάνω



Πηγή : kanonitv.net


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου