-->

Σοκ στη Γλυφάδα: Απολυμένος Αιγύπτιος σκότωσε την Μαρία Καρνέση ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, τον γαμπρό της, έναν καπετάνιο.

 


Σοκ στη Γλυφάδα με το άνευ προηγουμένου περιστατικό πυροβολισμών στη ναυτιλιακή, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα: τρία στελέχη-υπάλληλοι της εταιρείας και ο δράστης που έβαλε τέλος στη ζωή του.



Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία θύματα είναι οι εξής:

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της A.B. και ένας καπετάνιος H.K.

Νεκρός εντοπίστηκε, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του, και ο 70χρονος δράστης, Αιγύπτιος, πρώην υπάλληλος που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας εργαζόταν ως φύλακας στο σπίτι της ιδιοκτήτριας.

H Εφαρμογή του Google Play Store που απαντάς σε ερωτήσεις και σε πληρώνει. Την κατεβάζεις από το play store. Είναι απόλυτα ασφαλές, δεν κάνεις κατάθεση και δεν ζητάει χρήματα. Δεν είναι πυραμίδα.

                                Για να την κατεβάσετε απο το Google Play Store πατήστε : Εδώ

Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε πριν τις 11 το πρωί, όταν ο 70χρονος δράστης εισέβαλε στο κτίριο από κάποιο γκαράζ της εταιρείας. Δηλαδή εκμεταλλεύτηκε κάποιο κενό ασφαλείας, διέφυγε του ελέγχου και οπλισμένος μπήκε στα γραφεία.

Προσέγγισε τους ανθρώπους που προφανώς ήταν στόχοι του, την ιδιοκτήτρια της εταιρείας και στη συνέχεια και τα άλλα δύο άτομα.



«Ήρθα εδώ πέρα για να το λήξουμε, για να ξεκαθαρίσουμε ό,τι υπάρχει μεταξύ μας», φέρεται να είπε ο δράστης.


Έντρομοι υπάλληλοι της εταιρείας ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό, όπως και γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Για κάθε φίλο που φέρνεις στο Payzy παίρνετε και οι δύο δώρο από 5€


Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΟΠΚΕ και των ΕΚΑΜ. Καθώς ο δράστης παρέμενε στο εσωτερικό του κτιρίου και δεν ανταποκρινόταν στις εκκλήσεις να παραδοθεί, οργανώθηκε επιχείρηση. Οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο κτίριο, όπου βρήκαν τους τρεις νεκρούς. Εντόπισαν, ακόμη, τον δράστη νεκρό στο υπόγειο με την καραμπίνα δίπλα του έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του. Βρήκαν ακόμη δύο υπαλλήλους της εταιρείας, γυναίκες, κλεισμένες σε ένα γραφείο για να προφυλαχθούν, τις οποίες απεγκλώβισαν.

Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής.

Πηγή: iefimerida.gr


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου