-->

Δείτε σε livestreming ΠΑΟΚ vs ΑΕΚ 11 Φεβρουαρίου 2024

 


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην «Τούμπα» την ΆΕΚ (11/2, 20:00), για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Σούπερ Λιγκ.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις αναμετρήσεις για την 22η αγωνιστική της Super League συγκεντρώνει το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που γίνεται την Κυριακή (11/02). Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει 50 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές και τον ακολουθεί η ΑΕΚ με 48 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές. 

H Εφαρμογή του Google Play Store που απαντάς σε ερωτήσεις και σε πληρώνει. Την κατεβάζεις από το play store. Είναι απόλυτα ασφαλές, δεν κάνεις κατάθεση και δεν ζητάει χρήματα. Δεν είναι πυραμίδα.

                                Για να την κατεβάσετε απο το Google Play Store πατήστε : Εδώ

 Πάντως, κατά την προηγούμενη αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι μιας και νίκησε με 0-2 τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ υπερασπίστηκε την έδρα της κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με σκορ 4-2.




Οι διαιτητές.

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ έχει ορισθεί ο Αλιγιάρ Αγκάγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ και Ακίφ Εμιραλί. Ακόμα, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και στο VAR θα βρίσκονται ο – επίσης – Αζέρος Ελτσίν Μασίγιεφ με τον Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ.


Για κάθε φίλο που φέρνεις στο Payzy παίρνετε και οι δύο δώρο από 5€



Δείτε τον αγώνα από εδώ : link1

                  

                                      Για εγγραφή με BONUS πατήστε στην εικόνα απο πάνω


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου