-->

ΔΥΠΑ: Επίδομα 1.000 ευρώ για 30.000 ανέργους - Ποιοι μπορούν να πάρουν το voucher

 


Με τη διαδικασία της παροχής Επιταγών Κατάρτισης (Vouchers) θα έχουν τη δυνατότητα οι ωφελούμενοι της ΔΥΠΑ να συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης με επίδομα ύψους 1.000 ευρώ

Ξεκινάει η διαδικασία της παροχής επιδόματος ύψους 1.000 ευρώ σε 30.000 ανέργους από τη ΔΥΠΑ.

Κάνε την εγγραφή σου στο Payzy  και κέρδισε 10€ εδώ


Οι αιτήσεις που ξεκινούν αφορούν σε 30.000 ανέργους και η καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος στους ωφελούμενους γίνεται ως εξής:

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισης και τη συμμετοχή του ωφελούμενου σε εξετάσεις πιστοποίησης (ανεξαρτήτως του αποτελέσματος), ο ωφελούμενος δικαιούται ποσό που αντιστοιχεί στο 70% του συνολικά δικαιούμενου ποσού για το σύνολο των ωρών κατάρτισης του προγράμματος, αφαιρουμένων των απουσιών.

H Εφαρμογή του Google Play Store που απαντάς σε ερωτήσεις και σε πληρώνει. Την κατεβάζεις από το play store. Είναι απόλυτα ασφαλές, δεν κάνεις κατάθεση και δεν ζητάει χρήματα. Δεν είναι πυραμίδα.

                                Για να την κατεβάσετε απο το Google Play Store πατήστε : Εδώ

Εφόσον επιτύχει στις εξετάσεις πιστοποίησης δικαιούται το 100% του συνολικά δικαιούμενου ποσού για το σύνολο των ωρών κατάρτισης του προγράμματος, αφαιρουμένων των απουσιών.

Το υποέργο θα υλοποιηθεί με τη διαδικασία της παροχής Επιταγών Κατάρτισης (Vouchers) προς τους ωφελούμενους, οι οποίοι θα επιλεγούν μέσω δημόσιας πρόσκλησης της ΔΥΠΑ. Ο αριθμός των ανέργων που θα καταρτιστεί ανέρχεται σε έως 150.000 άτομα.



Πρόκειται για προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

Πηγή : newsbomb.gr


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου