-->

Τί θα δούμε στο ελληνικό Netflix; - Οκτώβριος 2023



Το Netflix είναι πανέτοιμο να φέρει νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η του Οκτωβρίου, με καινούργιες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιχνίδια. Ο Οκτώβριος έχει αρκετές νέες προσθήκες στην υπηρεσία, αφού από τις 5 του μήνα θα μπορείτε να απολαύσετε το 3ο μέρος της πασίγνωστης και επιτυχημένης σειράς, Lupin, η οποία επιστρέφει για να συνεχίσει την ιστορία αυτού του αγαπητού χαρακτήρα.

Από την άλλη, στις 12 του Οκτώβρη, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη νέα τηλεοπτική σειρά του Mike Flanagan, η οποία έχει και ένα τρομερό cast. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το The Fall of the House of Usher που έρχεται με την υπογραφή του δημιουργού των Haunting of σειρών και άλλων.

H Εφαρμογή του Google Play Store που απαντάς σε ερωτήσεις και σε πληρώνει. Την κατεβάζεις από το play store. Είναι απόλυτα ασφαλές, δεν κάνεις κατάθεση και δεν ζητάει χρήματα. Δεν είναι πυραμίδα.

                                Για να την κατεβάσετε απο το Google Play Store πατήστε : Εδώ


Επίσης, μέσα στο μήνα θα επιστρέψει και το Elite με την 7η σεζόν του, ενώ οι φίλοι του Spider-Man θα μπορούν να δουν την 3η ταινία της τελευταίας τριλογίας, το Spider-Man: No Way Home.


Lupin (Part 3) | 5 Οκτωβρίου

Ο "έντιμος κλέφτης" του Netflix που τον υποδύεται ο Omar Sy έχει μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και το γιο του καθώς όλη η Γαλλία τον καταζητά. Η επίσημη σύνοψη του σεναρίου της νέας σεζόν αναφέρει: "Ο Ασάν, που προσπαθεί πλέον να κρυφτεί, πρέπει να μάθει να ζει μακριά από τη γυναίκα και τον γιο του, οι οποίοι υποφέρουν εξαιτίας του. Εκείνος δεν το αντέχει αυτό και αποφασίζει να γυρίσει στο Παρίσι για να τους κάνει μια απίθανη πρόταση: να φύγουν από τη Γαλλία και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού. Όμως, τα φαντάσματα του παρελθόντος είναι πάντα εκεί και μια απροσδόκητη επιστροφή θα ανατρέψει τα σχέδιά του."

The Fall of the House of Usher (Season 1) | 12 Οκτωβρίου


Η επίσημη σύνοψη της σειράς αναφέρει τα εξής: Για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν.



Η σειρά έχει ένα πολύ μεγάλο cast και ανάμεσά τους θα δείτε και τον θρυλικό Mark Hamill (Star Wars), αλλά και τους Carla Gugino (The Haunting of Hill House), Rahul Kohli (The Haunting of Bly Manor), Carl Lumbly (Doctor Sleep), Samantha Sloyan (Midnight Mass), Kate Siegel (Oculus), Henry Thomas (The Haunting of Hill House), T’Nia Miller (The Haunting of Bly Manor), Sauriyan Sapkota (The Midnight Club), Matt Biedel (Midnight Mass), Kyliegh Curran (Doctor Sleep), Paola Núñez (Bad Boys for Life), Zach Gilford (Midnight Mass), Katie Parker (The Haunting of Hill House), Michael Trucco (Midnight Mass) και Malcolm Goodwin (Reacher).


Elite (Season 7) | 20 Οκτωβρίου

Στη νέα σεζόν του Elite Season 7 θα εμφανιστούν διάφορα γνωστά πρόσωπα, ενώ δε θα λείψουν και μερικές νέες προσθήκες στο καστ. Οι πρωταγωνιστές που επιστρέφουν είναι οι Ana Bokesa, André Lamoglia, Valentina Zenere, Álvaro de Juana, Carmen Arrufat, Álex Pastrana, Ander Puig και Nadia Al Saidi. Μάλιστα, ο Omar Ayuso, ένα από τα αρχικά μέλη του καστ, θα κάνει επίσης την επιστροφή του στο Las Encinas.

H Εφαρμογή του Google Play Store που απαντάς σε ερωτήσεις και σε πληρώνει. Την κατεβάζεις από το play store. Είναι απόλυτα ασφαλές, δεν κάνεις κατάθεση και δεν ζητάει χρήματα. Δεν είναι πυραμίδα.

                                Για να την κατεβάσετε απο το Google Play Store πατήστε : Εδώ


Οι νέοι μαθητές που εντάσσονται στην σχολή είναι οι Mirela Balic (Zorras), Fernando Líndez (SKAM), Gleb Abrosimov, Iván Mendes (Estoy vivo), Alejandro Albarracín (+ de 100 mentiras) και Maribel Verdú (Now & Then). Τέλος, η Βραζιλιάνα ποπ τραγουδίστρια Anitta θα κάνει το διεθνές ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην 7η σεζόν του Elite.

Διαβάστε τη συνέχεια απο το unboxholics.com ΕΔΩ


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου