-->

Δείτε πόσο εύκολα σπάει το iPhone 15 Pro Max με το τιτάνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Δεν τα πάει και τόσο καλά υπό πίεση η νέα Ναυαρχίδα

Μετά το περίφημο bendgate του iPhone 6 Plus, το οποίο με λίγη πίεση μπορούσε να λυγίσει μέχρι και να καταστραφεί ολοκληρωτικά, η Apple είχε πάρει το μάθημά της, ενισχύοντας δραματικά την ποιότητα κατασκευής των iPhone. Από τότε, όλα τα iPhone μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει επιβιώνουν τη συγκεκριμένη δοκιμασία λυγίσματος, μέχρι που το iPhone 15 Pro Max ήρθε παραδόξως να σπάσει το θετικό σερί!

H Εφαρμογή του Google Play Store που απαντάς σε ερωτήσεις και σε πληρώνει. Την κατεβάζεις από το play store. Είναι απόλυτα ασφαλές, δεν κάνεις κατάθεση και δεν ζητάει χρήματα. Δεν είναι πυραμίδα.

                                Για να την κατεβάσετε απο το Google Play Store πατήστε : Εδώ

Ναι, το iPhone 15 Pro Max δεν επιβίωσε το bend test που πραγματοποίησε ο γνωστός YouTuber JerryRigEverything, ο οποίος ειδικεύεται ακριβώς σε αυτές τις δοκιμές αντοχής των smartphones. Με λίγη μόλις πίεση ακούστηκε το «κρακ» που δε θέλει να ακούσει κανείς κάτοχος premium smartphone και το πίσω γυαλί της συσκευής έγινε θρύψαλα. Ο YouTuber έμεινε σοκαρισμένος, λέγοντας:

Θα είμαι ειλικρινής, δεν το περίμενα αυτό. Με παρακολουθείτε να κάνω δοκιμές αντοχής σε smartphones εδώ και περίπου 11 χρόνια και τα περισσότερα τηλέφωνα δεν σπάνε. Τα iPhone ειδικά δεν σπάνε πρακτικά ποτέ και αυτό το σπάσιμο ήταν ασυνήθιστα γρήγορο. Έχω μείνει έκπληκτος. Δεν είμαι σίγουρος αν οφείλεται στο πλαίσιο τιτανίου grade 5, που έχει σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερη αντοχή από το αλουμίνιο και τη μισή ελαστικότητα, αλλά το γυαλί δεν ήθελε να πιέζεται ή να κάμπτεται από τον αντίχειρά μου. Είναι τρελό ότι συνέβη στο πρώτο bend! Εσωτερικά το ίδιο το τηλέφωνο τα πάει μια χαρά, αφού δεν υπάρχει ράγισμα ή θρυμματισμός του πλαισίου, αλλά το πίσω γυαλί είναι ξεκάθαρα ολοσχερώς διαλυμένο.



Προφανώς αυτή η εξέλιξη είναι εντελώς αναπάντεχη, αφού κανείς θα περίμενε με το σαφώς πιο ανθεκτικό στην θεωρία τιτάνιο, τα νέα iPhone 15 Pro να είναι αντίστοιχα πολύ πιο ανθεκτικά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο YouTuber δεν κατάφερε να σπάσει το μικρό iPhone 15 Pro στην ίδια δοκιμή. Το πρόβλημα παρατηρήθηκε μόνο στο μεγαλύτερο iPhone 15 Pro Max.

Για την ώρα δεν ξέρουμε που ακριβώς οφείλεται η αδυναμία, αφού θα μπορούσε κάλλιστα να είναι θέμα μιας μεμονωμένης συσκευής. Θα χρειαστούν περισσότερες δοκιμές για να δούμε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση, για παράδειγμα αν το κινητό μπορεί να σπάσει αν κάποιος το ξεχάσει στην πίσω τσέπη και καθίσει πάνω του ή αν δεν υπάρχει θέμα και είναι απλά ένα περιστατικό.

                                   

                                   Για εγγραφή με BONUS πατήστε στην εικόνα απο πάνω


Σε άλλα πιο ενθαρρυντικά νέα, ο YouTuber διαπίστωσε πως το Ceramic Shield εξακολουθεί να γρατσουνίζεται στο επίπεδο 6 των γραφίδων του, όπως τα περισσότερα γυαλιά, αλλά οι γρατσουνιές ήταν πιο ανεπαίσθητες απ’ ότι συνήθως, δείχνοντας πως πράγματι η Apple σημειώνει πρόοδο στην ανθεκτικότητα με το ειδικό γυαλί της στο μπροστά μέρος.

Ακολουθεί το εν λόγω βίντεο:


Πηγή : unboxholics.com


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου