-->

Νίνα Λοτσάρη: Το τέλος του γάμου της και ο νέος φλογερός έρωτας

«Έχω τελειώσει με τον Κωνσταντίνο. Κοιτάω μπροστά και έχω γυρίσει σελίδα στη ζωή μου. Είμαι καλά και έχει επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη μου», λέει με αποφασιστικότητα η Νίνα Λοτσάρη σε άνθρωπο του στενού της


κύκλου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας REAL. Η Νίνα έχει πλέον στο πλευρό της έχει έναν άνθρωπο που την κάνει να χαμογελάει και να αντιμετωπίζει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το τέλος του γάμου της. Ο άνθρωπος που έχει μπει στη ζωή της λέγεται Σπύρος Μπράτσος και είναι ποδοσφαιριστής. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από έξι μήνες μέσω κοινών φιλών. Το καλοκαίρι οι δυο τους πέρασαν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα, τόπο καταγωγής του ποδοσφαιριστή. Ο Σπύρος έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα πλέον, όπου κάνει καθημερινές προπονήσεις, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για να υπογράψει συμβόλαιο σε ομάδα της πρωτεύουσας, έτσι ώστε να είναι κοντά στη σύντροφο του.

Προς το παρόν η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης δεν έχουν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, όμως η απόφαση να γυρίσουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή είναι οριστική. Μάλιστα η προγραμματισμένη βάπτιση για τον φετινό Σεπτέμβριο της μικρότερης κόρης τους αναβλήθηκε και όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Νίνα θα πρωταγωνιστήσει και στο λυρικό δράμα La Pisanella, σε μουσική και διεύθυνση ορχήστρας της Ευγενίας Μανωλίδου, σε δυο μήνες περίπου.


entertv.gr