-->

245 θέσεις εργασίας στην Αστυνομία και την τοπική αυτοδιοίκηση

Ελληνική Αστυνομία προκήρυξε διαγωνισμό για την Ηπλήρωση εκατό (100) θέσεων ως αξιωματικών ειδικών καθηκόντων από ιδιώτες και από μετάταξη ή ένταξη αστυνομικού προσωπικού, ειδικών φρουρών και συνοριακών φυλάκων. Ο αριθμός των υποψηφίων που θα διοριστούν θα μεταταχθούν ή θα ενταχθούν ως αξιωματικοί ειδικών καθηκόντων κατά τομέα, κατηγορία και ειδικότητα καθορίζεται ως εξής:





ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
(Με βαθμό Υπαστυνόμου Α’)

1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ (δεκαεννέα (19) θέσεις): Οκτώ (8) με ειδικότητα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με εξειδίκευση στη λογιστική. Τέσσερις (4) με ειδικότητα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με εξειδίκευση στη χρηματοοικονομική. Δύο (2) με ειδικότητα Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών. Δύο (2) με ειδικότητα Στατιστικής. Τρεις (3) με ειδικότητα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης.

2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΟΜΙΚΟΙ (είκοσι (20) θέσεις): Είκοσι (20) Νομικοί.

3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ (δέκα (10) θέσεις): Δύο (2) με ειδικότητα Διοικητικής Επιστήμης. Τρεις (3) με ειδικότητα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Τέσσερις (4) με ειδικότητα Διεθνών και Βαλκανικών Σπουδών. Ενας (1) με ειδικότητα Ιστορικός.


ΤΟΜΕΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ-ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
(Με βαθμό Υπαστυνόμου Α’)


1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (δώδεκα (12) θέσεις): Τέσσερις (4) με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών με κατεύθυνση Ηλεκτρονική ή Μηχανικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής. Τέσσερις (4) με ειδικότητα Βιολόγου. Τέσσερις (4) με ειδικότητα Βιοχημικού.

2. ΚΑΤΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ (έντεκα (11) θέσεις): Δύο (2) με ειδικότητα Μηχανολόγου - Μηχανικού. Δύο (2) με ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού. Δύο (2) με ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Δύο (2) με ειδικότητα Τοπογράφου Μηχανικού. Δύο (2) με ειδικότητα Μηχανικού Ηλεκτρονικών Ραδιοεπικοινωνιών. Ενας (1) με ειδικότητα Χημικού Μηχανικού.

3. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (είκοσι (20) θέσεις): Είκοσι (20) με ειδικότητα Πληροφορικής.


ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ: (Οκτώ (8) θέσεις):
(Ιατροί με βαθμό Αστυνόμου Β’)


Τρεις (3) με ειδικότητα Ψυχιάτρου. Ενας (1) με ειδικότητα Ιατρού Εργασίας. Δύο (2) με ειδικότητα Παθολόγου-Γενικής Ιατρικής. Ενας (1) με ειδικότητα Ωτορινολαρυγγολόγου. Ενας (1) με ειδικότητα Ακτινοδιαγνώστη.

Οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες αστυνομικοί, ειδικοί φρουροί και συνοριακοί φύλακες υποχρεούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και τις 9/12/2011.


93 προσλήψεις στη Λέσβο

Μέχρι και αύριο 5 Δεκεμβρίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για την κάλυψη 93 νέων θέσεων εποχικού προσωπικού στον δήμο Λέσβου. Τις θέσεις θα καταλάβουν απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα επιλεγούν από επτά ειδικότητες: ΥΕ Εργατών Καθαριότητας 67 θέσεις, ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων 15, ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου 4 και ΔΕ Υδραυλικών 4 θέσεις. Από μία θέση προσφέρεται στις ειδικότητες ΔΕ Ηλεκτρολόγου, ΔΕ Χειριστή Αλυσοτροχού - Ερπυστριοφόρου Φορτωτή και ΔΕ Χειριστή Πλυντηρίου Κάδων. Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να καταθέσουν φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, υπεύθυνη δήλωση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και, τέλος, πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ για την απόδειξη της ανεργίας και το πιστοποιητικό εντοπιότητας. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22513-50597.

27 συμβασιούχοι στην Ηλιούπολη
Το Κέντρο Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του δήμου Ηλιούπολης ΠΑΥΛΟΣ ΠΕΝΤΑΡΗΣ ανακοίνωσε την πρόσληψη 27 ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31/7/2012. Θα προσληφθούν 5 Νηπιαγωγοί Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (πτυχίο ΑΕΙ), 11 Βρεφονηπιοκόμοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (πτυχίο ΤΕΙ ) και 11 Βοηθοί Βρεφοκόμων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (δίπλωμα ΙΕΚ, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος). Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καθορίζεται με τη βαθμολόγηση του χρόνου ανεργίας, του αριθμού τέκνων, του αριθμού ανήλικων τέκνων του βαθμού του βασικού τίτλου σπουδών (όπου ζητείται), της ηλικίας, της εμπειρίας και της εντοπιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το περιθώριο να υποβάλουν τον φάκελο υποψηφιότητάς τους έως και τις 9 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 21099-58084.


25 εργάτες στο Κιλκίς

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά είκοσι πέντε (25) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Κίνησης Οχημάτων και Καθαριότητας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Συντήρησης και Διαχείρισης Οχημάτων και Καθαριότητας ανακοίνωσε ο δήμος Κιλκίς. Ολες οι θέσεις αφορούν εργάτες καθαριότητας από την κατηγορία της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Μοναδικό προσόν διορισμού είναι το απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή παλαιού δημοτικού. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. Η εντοπιότητα θα δώσεις προβάδισμα διορισμού στους μόνιμους κατοίκους Κιλκίς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και αύριο, 5 Δεκεμβρίου, στη διεύθυνση Γεωργίου Καπέτα17 και στο τηλέφωνο 23413-52163
blog.gr



Αν σας άρεσε το θέμα κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου