-->

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Δευτέρα 21/11

Η σημερινή μέρα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και ακόμα πιο λεπτούς τρόπους. Σήμερα αυτά που αναζητάτε έρχονται σε κόντρα με αυτά που θέλετε και δημιουργούν την αίσθηση του ανικανοποίητου. Οι αποφάσεις κάποιων παρά το γεγονός ότι φαινομενικά μοιάζουν αυθόρμητες είναι προϊόν ωρίμους σκέψεως.




Κριός

Η Σελήνη από απέναντι σας ωθεί να ασχοληθείτε με θέματα εμφάνισης και συμπεριφοράς. Επαγγελματικά, η παρουσία πλανητών στον Τοξότη βοηθά να καλύψετε κάποιο ολίσθημα ή παράπτωμα. Αισθηματικά, το Άρειο ταμπεραμέντο σας ξυπνά αφήνοντας πολλές υποσχέσεις. Οικονομικές απολαβές ίσως δεν έρθουν την ώρα που περιμένετε. Οι γεννημένοι του 1982 μην προσπαθείτε να αποκρύψετε την αλήθεια.

Ταύρος

Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι πως ενώ όλα φαίνονται αρμονικά κάτι σας ενοχλεί . Η πολυαστρία πλανητών στον 8ο ηλιακό οίκο σας αναγκάζει να ψάξετε στα εσώτερα σας και να βρείτε τις αδύναμες πτυχές του εαυτού σας. Παράλληλα, στον επαγγελματικό τομέα ίσως χρειαστεί να δώσετε κάποιες εξηγήσεις. Μια πρόσκαιρη αναγνώριση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πως η εμφάνιση πολλές φορές δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Οι γεννημένοι του 1975 αποφύγετε τα δανεικά.

Δίδυμοι

Η άκρως επικοινωνιακή Σελήνη στον αέρινο Ζυγό σας κάνει να χαρείτε το αγαπημένο σας χειμερινό σπορ... το κουτσομπολιό. Έτσι σήμερα μέσα από τις συζητήσεις ίσως αρκετοί αποκτήσετε τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που σας αναλογούν. Οικογενειακές υποθέσεις επιλύονται χάρη στην άμεση επέμβαση σας. Κάποια απρόβλεπτη συνάντηση ίσως σας χαρίσει τη δυνατότητα να πάρετε το αίμα σας πίσω. Οι γεννημένοι του 1965 δεν έχετε τον τελευταίο λόγο στη σχέση.

Καρκίνος

Η Σελήνη ανακινεί συναισθήματα ανασφάλειας τα οποία με τους πλανήτες στον 6ο ηλιακό οίκο βρίσκουν διέξοδο στον τομέα της εργασίας. Στα αισθηματικά, οι προτεραιότητες που βάζετε σχετίζονται με την καλοπέραση και τη μακροημέρευση της σχέσης. Κάποια καινούργια ενασχόληση ή χόμπι δεν αποκλείεται να απορροφήσει μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σας. Οι γεννημένοι του 1971 μην κωφεύετε σε καταστάσεις που σας χτυπούν των κώδωνα του κινδύνου.


Λέων

Η Σελήνη από το Ζυγό σας χαρίζει μια επικοινωνιακή γλυκύτητα και σας βοηθά να μετριάσετε το κάπως τονισμένο εγώ σας. Ο εργασιακός χώρος αποκτά ιδιαίτερη σημασία για εσάς, αφού ξέχωρα από την πορεία σας υπάρχει και κάποιο πρόσωπο που δεν σας αφήνει αδιάφορο. Προσπαθήστε σε πάσης φύσεως σχόλια να μην αντιδράσετε. Οι γεννημένοι του 1991 θα αποτραβηχτείτε από μια κατάσταση.


Παρθένος

Οπωσδήποτε η πολυαστρία πλανητών στον Τοξότη επιβεβαιώνει πως είσαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Στα αισθηματικά, δίνετε την εντύπωση του αφελούς ή του αρχάριου ενώ η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Καταλαβαίνετε περισσότερο από όσα φαίνονται. Οικονομικά, κάποιο ανέλπιστο δώρο θα σας βοηθήσει να βγείτε από κάποια δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1959 θα εκπλαγείτε από μια ευχάριστη πρόταση.

Ζυγός

Τηλεφωνήματα και αλληλογραφίες με άτομα που είναι ή τα νιώθετε μακριά σας θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τη χαμένη σας ψυχική ισορροπία. Εργασιακά, ίσως χρειαστεί να προσφέρετε το κάτι παραπάνω ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε μια πρόταση η οποία δεν θα εξελιχθεί τόσο γρήγορα. Οικογενειακά θέματα ανακυκλώνονται κι αυτό σας κουράζει. Οι γεννημένοι του 1984 χάνετε τα καλύτερα πράγματα, ρίχνοντας βάρος στο εργασιακό κομμάτι.

Σκορπιός

Οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί εντείνονται με την παρουσία της Σελήνης στον 12ο. Κάποια προσωπικά σας ζητήματα ίσως νιώσετε πως γίνονται θέμα για δημόσια συζήτηση. Επαγγελματικά, δικαιώνεστε μεσοπρόθεσμα και όχι άμεσα μιας και πολλά άτομα έρχονται και παρέρχονται. Αισθηματικά, ίσως κάποιος φίλος διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη λήψη κάποιων αποφάσεων. Οι γεννημένοι του 1964 μην αφήνετε τις μέρες να κυλούν.

Τοξότης

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν τσαλακώνοντας την εικόνα που έχετε φτιάξει στα επαγγελματικά. Η ανάδρομη φορά του Δία βοηθά να βγείτε αλώβητοι από αυτήν την κατάσταση δίνοντας σας όμως το πρόσταγμα να μην στραφείτε εναντίον τους. Αισθηματικά, η σχέση με κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ίσως προχωρήσει. Οικονομικές ευκαιρίες εμφανίζονται μέσω φίλων. Οι γεννημένοι του 1991 αποβάλλοντας τις υποθέσεις θα φτάσετε στα πραγματικά γεγονότα.

Αιγόκερως

Μια μέρα όπου η παρουσία τριών πλανητών στον 12ο μόνο λύπη δεν σας προκαλεί. Η ανάγκη να πάτε παρακάτω εγείρει τα δυναμικά στοιχεία που κρύβετε μέσα σας. Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε να δώσετε κάποια υπόσχεση που με την πάροδο του χρόνου πιθανόν να μετανιώσετε. Ερωτικά, ίσως κριθείτε για κάποιες επιλογές σας που δεν διαπραγματεύεστε. Οι γεννημένοι του 1984 ας μην προτρέχετε στο να βγάλετε συμπεράσματα.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε με άνεση να σταθείτε σε οποιαδήποτε επίπεδο δίνοντας απαντήσεις άκρως πειστικές. Επαγγελματικά δεν δέχεστε παρεμβάσεις από τρίτους. Ο αισθηματικός τομέας παίρνει φωτιά μιας και πλέον έχετε κάπως περισσευούμενο χρόνο. Ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια θα σας αναγκάσουν να τρέξετε λιγάκι περισσότερο για προληπτικούς, παρά για άλλους, λόγους. Οι γεννημένοι του 1977 θα μπορέσετε να πάρετε πίσω κάποια χρήματα.

Ιχθείς

Η Σελήνη μέσα από το Ζυγό στέλνει μηνύματα πως τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μέσα από τα επαγγελματικά σας καταφέρνετε να πάρετε μια άτυπη επιβράβευση η οποία όμως θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στη ψυχολογία σας. Αισθηματικά, απελευθερώστε τα συναισθήματα σας δείχνοντας πως η αγάπη που έχετε για το ταίρι σας εξακολουθεί να υφίσταται. Οι γεννημένοι του 1973 μην περιμένετε πως κάποιες αποφάσεις σας θα τις δεχτούν κάποιοι μετά Βαΐων και κλάδων.

astrology.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου