-->

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια Κυριακή 13/11

Μια πολυάσχολη Κυριακή όπου όλα κυλάνε μια χαρά παρά τις αντιθέσεις και τα καβγαδάκια με άτομα που δυσκολεύονται να κινηθούν ευέλικτα και γρήγορα. Η βασική πλοκή της ημέρας αλλάζει με εσάς να κάνετε πίσω, να σβήνετε και να αναθεωρείτε. Προσέχετε το δρόμο που θα επιλέξετε να μετακινηθείτε γιατί ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεων. Έντονη περιέργεια, οξυδέρκεια, ευκινησία και ζωηρή επιθυμία για μετακινήσεις και επαφές.
ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον 3ο δίνει έμφαση στις επαφές και τα ταξίδια. Η μετάβασή σας από τον ένα χώρο στον άλλο θα απαιτεί γρήγορες αποφάσεις και ευελιξία. Τηλεφωνήματα από άτομα που δεν θέλετε να ακούσετε ίσως σας αλλάξουν το σημερινό πρόγραμμα. Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και μπορείτε εύκολα να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα με το χιούμορ και την αισιοδοξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια μέρα που θα ακούσετε ευχάριστα νέα ενώ κοντινά πρόσωπα θα σας ευχηθούν τα καλύτερα. Διασκεδαστικές ή διανοητικές δραστηριότητες με το έτερον ήμισυ θα σας χαλαρώσουν. Η μέρα ευνοεί επαφές με παιδιά και άτομα που αγαπάτε πολύ. Το θέατρο, το σινεμά και πολιτιστικές εκδηλώσεις θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Κάποιο δώρο ή πρόσκληση θα σας εκπλήξει.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα σχέσεων και διαπροσωπικών επαφών καταφέρνουν να κρατούν το ενδιαφέρον σας αμείωτο. Αν και τρέχετε πέρα δώθε και πάνω- κάτω, βρίσκετε χρόνο για να κάνετε πράγματα που θέλετε πως και πως να προλάβετε για σήμερα. Στο δρόμο ή στο σπίτι το τηλέφωνο θα χτυπά ασταμάτητα ενώ ένας καταιγισμός ειδήσεων και εξελίξεων θα σας κρατά σε εγρήγορση όλη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον 12ο έχετε πολλές επιλογές για αποδράσεις και δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να ξεκουράσετε νου και σώμα. Η μέρα δεν ευνοεί διεξοδικές και σοβαρές συζητήσεις για αυτό ίσως είναι καλύτερο να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορείτε να μιλήσετε ανάλαφρα. Συναισθηματικά, ίσως προκύψει μια μικρή ένταση χωρίς λόγο και αιτία.

ΛΕΩΝ

Πολλά πρόσωπα θέλουν να σας δουν και να σας ακούσουν σήμερα και αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση αλλά και τη διάθεση σας. Ιδανική μέρα για κοινωνική δικτύωση και απογείωση του κοινωνικού σας στάτους. Πολύ πιθανόν να κερδίσετε σε ένα διαγωνισμό ή μια κλήρωση. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ ασχολείται μόνο με εσάς και αυτό σας αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια μέρα που αποφασίζετε να αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας και να κόψετε τον ομφάλιο λώρο με άτομα και καταστάσεις που σας πάνε πίσω. Επαφές με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας σας βοηθούν να διεκπεραιώσετε κάποιες εργασίες. Αισθηματικά, ο σύντροφος είναι εκνευρισμένος και προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που θα βοηθήσουν να αποσβηστεί η ένταση.

ΖΥΓΟΣ

Αν και ξυπνάτε κάπως κουρασμένοι, η μέρα είναι έντονη και χρειάζεται να ετοιμαστείτε γρήγορα για να βοηθήσετε κάποια πρόσωπα. Πράγματα απλά κάποιοι τα κάνουν δύσκολα και δεν αποκλείεται να σας εκνευρίσουν. Αισθηματικά, βλέπετε στα μάτια του συντρόφου τον έρωτά του για εσάς και αυτό σας χαροποιεί και συνάμα σας δίνει δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια εσωτερική ανησυχία σας μπερδεύει και χάνετε προς στιγμή τον προσανατολισμό σας. Στις επαφές σας με τους άλλους δείχνετε εγκαρδιότητα και διαχυτικότητα, γεγονός που ανεβάζει τις μετοχές σας στα ύψη. Πολύ πιθανόν να αρνηθείτε να δεχτείτε μια πρόταση η αποδοχή της οποία θα σήμαινε ότι επικροτείτε κάτι το οποίο δεν πιστεύετε. Τύχη σε θέματα οικονομικά και αισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη απέναντί σας ρήξεις για ανούσια θέματα θα είναι στην ατζέντα της ημέρας. Η συνάντηση με ένα πολύ κοινωνικό και κεφάτο άτομο θα σας αφήσει μια θετική αίσθηση που θα κουβαλάτε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ερωτικά, περνάτε καλά και ετοιμάζετε εκπλήξεις. Εξαιρετική μέρα για να κάνετε μια επικερδή συμφωνία με άτομο κύρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον 6ο πολλά πράγματα θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σας παρά την επιμονή σας να τα καταφέρετε ή να τα επιβλέψετε όλα. Η μέρα προστάζει διασκέδαση και απόδραση από ευθύνες και υποχρεώσεις. Αισθηματικά, έχετε όλη την τύχη και την εύνοια με το μέρος σας. Ό, τι θέλετε μπορείτε να το πετύχετε. Είτε πρόκειται για δημιουργία σχέσης ή επέκταση αυτής.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τα μάλλα τα σημερινά δημιουργικά και ερωτικά σας σχέδια. Ευχάριστες δραστηριότητες που σχετίζονται με τη μάθηση ή τη διδασκαλία θα σας συνεπάρουν, προσφέροντάς σας ύψιστη ικανοποίηση. Με τον Άρη στον 8ο καλό είναι να μην μοιραστείτε σε πρόσωπα που δεν έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη σας κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια μέρα γεμάτη φιλοφρονήσεις και καλά λόγια που απογειώνουν τη διάθεσή σας στα ουράνια. Μια ακαταμάχητη έλξη για ένα πρόσωπο που επιθυμείτε από παλιά θα ανέλθει στην επιφάνεια και ίσως δυσκολευτείτε να μη δείξετε τα συναισθήματα σας. Οι πρωτοβουλίες ή οι δράσεις των άλλων ίσως σας προκαλέσουν πονοκέφαλο. Καλή μέρα για να δώσετε συμβουλές.
astrology.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου