-->

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιώργος Παπανδρέου

Θα τον ενημερώσει ενόψει της αυριανής κρίσιμης Συνόδου
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων στην Ε.Ε. σχετικά με τη διαχείριση του ελληνικού χρέους, θα έχει στις 11.30 το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.





Χθες, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, την γενική γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, και τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε από τις Βρυξέλλες τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την πορεία στην οποία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους και για το νέο πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

Σε δηλώσεις του, υπογράμμισε την ανάγκη να ψηφιστεί, εάν είναι δυνατό, με ευρεία πλειοψηφία από τη Βουλή η ευρωπαϊκή συμφωνία για τη βιωσιμότητα του ελληνικού δημοσίου χρέους.




0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου